Inmemory logo

Om oss

Inmemorys personal

Vår historia

2002 grundades Inmemory av norrmannen Bjarne Johnsen. Idéen till konceptet fick han när hans egen pappa gick bort. Bjarnes pappa var konstnär vars liv var färgat av originalitet och kreativitet. 

När det var dags att planera begravningen insåg familjen hur svårt det var att hitta ett passande motiv till begravningsprogrammet. De var måna om att motivet skulle spegla pappans färgglada personlighet. Bjarne, som redan då arbetade inom den grafiska branschen, skapade själv ett begravningsprogram som han prydde med pappans egna konst.

Under processen föddes tanken på att ge fler möjligheten till personliga begravningsprogram. Tillsammans med programmerare skapade de det första webbaserade programmet för trycksaker till begravningar.

2013 startade Inmemory i Sverige och idag levererar vi trycksaker till nästan 40 procent av landets begravningar. Genom att låta programmering och utveckling ske internt kan vi ständigt erbjuda förbättringar och nya möjligheter med våra produkter.

Vi finns här för dig

Vårt mål är att ni snabbt och enkelt ska skapa trycksaker till begravningarna. Just därför lägger vi mycket tid och resurser på att utveckla nya lösningar som förbättrar och effektiviserar systemet.

Kör ni fast, något som kan hända även den bäste, finns vi här för att hjälpa er. Från kl. 8–17 finns vi tillgängliga via telefon, e-post och chatt.

Tveka inte att kontakta oss.